• BENTONITA ALIMENTARA (INDUSTRIA VINULUI)

BENTONITA ALIMENTARA (INDUSTRIA VINULUI)

BENTONITA ALIMENTARA (INDUSTRIA VINULUI)

Cod produs:6423
Disponibilitate:În Stoc
  • 4,00RON

Opţiuni disponibile


0 opinii Spune-ţi opinia


Pulbere de culoare alb - gri care se caracterizează printr-o capacitate mare de absorbţie a apei, o valoare ridicată a capacităţii de schimb ionic, umflare intercristalină mare în mediu apos, plasticitate şi tixotropie mare.

UTILIZARE:

În industria alimentară şi agricultură, în industria chimică, industria cosmetică şi farmaceutică, la rafinarea petrolului , pentru prepararea fluidelor de foraj , în construcţii industriale şi hidrotehnice, industria produselor ceramice şi refractară, ş.a.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Bentonita alimentară se foloseşte la tratamentul vinului, în doza de 1 kg./1000L vin din momentul în care vinul a stat din fiert şi a cărui temperatură nu este mai mică de 16 C.

SE PROCEDEAZĂ ASTFEL:

Se scot din masa vinului aproximativ 8L, se preîncălzeşte la circa 40 C după care se amestecă până la omogenizare cu 1 kg. De Bentonita, după care se toarnă în vasul ce conţine vinul. Acesta operaţiune se repetă de mai multe ori, î n funcţie de cantitatea de vin ce o avem de tratat.

Se recomandă un repaus de minimum 5 zile a vinului tratat, înainte de a fi consumat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun