• Sorkamin-Ingrasamant Foliar

Sorkamin-Ingrasamant Foliar

Sorkamin-Ingrasamant Foliar

Cod produs:42342
Disponibilitate:Out Of Stock
  • 18,00RON

Opţiuni disponibile


0 opinii Spune-ţi opinia


CARACTERISTICI ŞI MOD DE ACŢIUNE:

SORKAMIN 7.5.3 + MICROELEMENTE este un îngrăşământ NPK foliar îmbogăţit cu microelemente chelatate. Este un supliment ideal pentru fertilizarea solului, contribuind la dezvoltarea plantelor şi la obţinerea unor fructe de calitate superioară.

SORKAMIN 7.5.3 + MICROELEMENTE se aplică în orice stare vegetativă la pomi fructiferi, legume, plante ornamentale şi culturi extensive de câmp. Tratamentele trebuie iniţiate după formarea fructelor şi mai ales în timpul dezvoltării lor.

DOZE DE APLICARE: Pentru toate tipurile de culturi.

Foliar: 200-400 cc / hl. Efectuaţi 2-3 aplicaţii.

Irigare: 10-12 l / ha. În 2 udări consecutive aplicate la sfârşitul irigării.

PRECAUŢII:

SORKAMIN 7.5.3 + MICROELEMENTE este compatibil cu produsele pesticide cel mai frecvent utilizate. A nu se amesteca cu uleiuri minerale sau produse de reacţie alcalină. Recomandările şi informaţiile pe care le oferim sunt rezultatul unor teste ample şi riguroase. În utilizare însă pot apărea mulţi factori care afectează controlul nostru (starea vremii, prepararea soluţiei, aplicaţiile etc.). Compania garantează compoziţia, formularea şi conţinutul. Utilizatorul este responsabil pentru daunele provocate (lipsa de eficacitate, toxicitate, deşeuri etc.) sau pentru eşecul total sau parţial datorat nerespectării instrucţiunilor de pe etichetă.

A se păstra într-un loc uscat, protejat de temperaturi extreme (între 5 ° C - 35 ° C).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun