• RIDOMIL GOLD PLUS ( 30GR )

RIDOMIL GOLD PLUS ( 30GR )

RIDOMIL GOLD PLUS ( 30GR )

Cod produs:149
Disponibilitate:Out Of Stock
  • 8,00RON

Opţiuni disponibile


0 opinii Spune-ţi opinia


Ridomil Gold Plus 42,5 WP are proprietati sistemice si de contact. Mefenoxam este un fungicid sistemic care este absorbit rapid de partile verzi ale plantei, transportat si distribuit in toata planta. Mefenoxam, prin sistemicitatea sa, apara planta din interior, inhiband cresterea si reproducerea ciupercilor, astfel incat cresterea plantei si a noilor lastari aparuti dupa aplicare este pe deplin protejata.

Cuprul se comporta ca un fungicid de contact, formeaza un film protector pe suprafata plantei si inhiba germinarea sporilor. Prin combinarea celor doua substante, Ridomil Gold Plus 42,5 WP controleaza foarte bine infectiile din interiorul si din exteriorul plantei.


TIMP DE PAUZA

Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca 14 zile pentru vita de vie; 7 zile pentru cartof; 3 zile pentru tomate si 7 zile pentru ceapa.

 

MOD DE INTREBUINTARE

CULTURABOALADOZA
CartofMana (Phytophtora infestans)

3,0 kg/ha

30 g/10 l apa/100 mp

TomateMana (Phytophtora infestans)

3,0 kg/ha

30 g/10 l apa/100 mp

CeapaMana (Perenospora destructor)

3,0 kg/ha

30 g/10 l apa/100 mp

Vita de vieMana (Plasmopara viticola)

3,0 kg/ha

30 g/ 10 l apa/100mp

 

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Ridomil Gold Plus 42,5 WP trebuie aplicat preventiv inainte de aparitia bolii. Ridomil Gold Plus 42,5 WP se aplica prin stropiri la culturile si dozele mentionate in tabelul de mai sus. Intervalul intre tratamente este de: 10-14 zile pentru cartof, vita de vie; 7-10 zile pentru tomate, ceapa.

Intervalul dintre tratamente se adapteaza in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Numarul maxim de tratamente este de 3/an.

 

PREPARAREA SOLUTIEI

Se umple rezervorul jumatate cu apa, se adauga cantitatea necesara de Ridomil Gold Plus 42,5 WP si apoi se umple cu apa pana la nivel. Se va agita in timpul umplerii si aplicarii produsului pentru a mentine o suspensie uniforma.

 

A SE UTILIZA NUMAI IN AGRICULTURA SI HORTICULTURA!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun