• Confidor Oil - ULEI HORTICOL

Confidor Oil - ULEI HORTICOL

Confidor Oil - ULEI HORTICOL

Cod produs:77726
Disponibilitate:Out Of Stock
  • 10,00RON

Opţiuni disponibile


1 opinii Spune-ţi opinia

ULEI HORTICOL-Confidor Oil

Substanta activa: imidacloprid 4 g/l

 Formulare: SC (suspensie concentrata) 


Confidor Oil insecticid sistemic pentru combaterea daunatorilor la mar si prun prin tratamente in afara perioadei de vegetatie 
Cultura

 

Organism tinta

 

Doza

 


Mar

 

Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus)


Panonicus ulmi (oua hibernante)

 

1,5% (22,5 l/ha)

 


Livezi de mar si prun

 

Afide (oua hibernante)


Tratamentul este comun cu cel pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor de iarna ale paianjenului rosu al pomilor (Panonicus ulmi)

 

1,5% (22,5 l/ha la mar si 15 l/ha la prun)

 
 Modul de actiune

Datorita celor doua componente, Confidor Oil ULEI HORTICOL are atat actiune sistemica cat si actiune fizica complementara de asfixiere datorita uleiului. Confidor Oil actioneaza deopotriva prin penetrarea scutului protector al larvelor paduchelui din San Jose.  De asemenea, ouale hibernante ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate astfel încât nu mai are loc ecloziunea larvelor. Confidor Oil are efect de durata, asigurand aderenta sporita la suprafata plantei si un contact superior cu daunatorii tinta. Actiunile diferite si complementare ale componentei insecticide si ale uleiului din compozitia produsului previn aparitia fenomenului de rezistenta.


Modul de utilizare

Mar 

 Se utilizeaza pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comu al pomilor (Panonicus ulmi) in concentratie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha in 1500 l apa.


Prun 

 Se utilizeaza pentru combaterea oualor hibernante de afide in concentratie de 1,5%, respectiv 15 l/ha in 1000 l apa.

  


Compatibilitate

 Produsul nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinatii, se va face în prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica.


Selectivitate

 La concentratiile recomandate, produsul nu este fitotoxic pentru culturile la care este omologat.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun