Neutralizator pesticide

Pesticide

Cand recolta este amenintata nu doar de buruieni, ci si de daunatori de tot felul, pesticidele vor rezolva problema. Acoperind o gama larga, de la insecticide, bactericide, acaricide sau raticide, aceste tratamente vor asigura ca planta afectata sa scape de acesti daunatori care vor aduce pagube financiare ulterioare.

Nimeni nu isi doreste ca insectele sa isi faca loc de cuibarit in interiorul unei plante de cultura, precum porumbul sau graul sau in cazuri si mai rele, sa avem parte de o invazie de lacuste, omizi, larve sau acarieni care sa reduca o cultura impunatoare la cateva tulpini infectate si la o recolta minima, de subzistenta.

Agricultura moderna s-a dezvoltat in folosirea pesticidelor, mai ales la nivelul organismelor care se dezvolta pe spinarea plantelor infectate. Ingredientele continute de aceste pesticide vor asigura o actiune imediata, eficienta si vizibila asupra daunatorilor, fie ca sunt cartite sau soareci care fac prapad la nivelul plantelor cu tuberculi, insecte care lasa larvele in interiorul mugurilor pomilor, bacterii care afecteaza tomatele sau ar deii, sau acarieni care se dezvolta in preajma plantelor cu coronament.

Pentru a folosi cel mai bun pesticid, trebuie sa identificati tipul daunatorului si actiunea pe care o doriti, astfel se pot impune tratamente preventive, de eradicare a culturii pentru eliminarea bacteriilor din sol sau de protectie impotriva unei infectii din cauza conditiilor atmosferice care pot permite dezvoltarea diferitelor tipuri de daunatori microbieni.PEST-AUT

PEST-AUT

0,00RON

PEST-AUT

Pest-AUT este un neutralizant folosit pentru spalarea instalatiilor de stropit dupa ce acestea au fo..

0,00RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)